Sparris, lök och parmesan blandas ner i risotton. Idag bjuder jag på en härligt krämig risotto. Om jag hade vetat hur ont jag skulle ha och hur otroligt lite jag skulle klara av med en hand, så hade jag nog valt att inte operera mig
Risottomedsparris, sojabönor & räkor. Tänk på att risotton måste småputtra lugnt och regelbundet och att man måste röra runt ofta, så den inte bränner fast i botten
Garnera med färsk basilika och servera risottonmed den frästa sparrisen (och eventuellt kött). Med färsk snabbfräst grön sparris åt jag risotton vegetariskt medan Mannen fyllde på proteinmängden med grillad kyckling - förstås
Förra söndagen gjorde vi risottomedsparrisoch svamp plus en sallad på stekt grönkål och svamp. Dock hällde jag på lite parmesan på min risotto efter den var klar, det kan man inte klara sig utan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.