När all vätska absorberats har du en krämig risottomed en liten kärna i kornen. Rör ner paprika och parmesan, smaka av med salt, peppar och lite olivolja
När all vätska absorberats har du en krämig risottomed en liten kärna i kornen. Rör ner paprika och parmesan, smaka av med salt, peppar och lite olivolja
När all vätska absorberats har du en krämig risottomed en liten kärna i kornen. Rör ner paprika och parmesan, smaka av med salt, peppar och lite olivolja
Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton". Caulifloats med kanelsmak, bär, kokt ägg, superfood smoothie (mandelmjölk, greens+, rödbetspulver, spenat)
Häll av kikärtorna och skölj med vatten. Byt till exempel ut det rökta paprikapulvret mot vitlökspulver, italiensk salladskrydda, chilipulver eller garam masala
Fräs det tillsammans med riset i smör-&raspolja i en kastrull. Rör ner selleripuré och hasselnötter, spara några till garnering, smaka av med svartpeppar
Jag ville först testa med bara paprika och fänkål och tänkte att blir det en "tråksoppa" så tippar jag i passerade tomater för tomatsoppa blir alltid gott
Ingredienserna till en risotto kan varieras i det oändliga, allt ifrån klassikern Risotto alla Milanese med saffran till Risotto al Barolo med rött vin och korv eller varför inte som här, en variant med härliga och nyttiga grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.