Eftersom jag är väldigt förtjust i smakernaparmesan, vitlök och persilja ihop så var det även de som fick spela huvudrollentillsammansmed en skvätt citron, salt och peppar
Risottomilanesemed stekta skaldjur ochgremolataPortioner. Risotto. Gremolata. Skär lök och vitlök fint och fräs på medeltemperatur i gryta tills löken är glansig
Med stekt Karl Johansvamp, färsk parmesan, vitt vin, vitlök, grönsaksfondochhemligheten att röra oftaochmedmycket kärlek ( och en tjockbottnad kastrull) kan den inte bli annat än gudomligtgod
Kalvgryta medbaconoch syltlök medparmesangremolata. Då kom äntligen vintern och den har dessutom valt att stanna kvar, vilket jag tycker är riktigt härligt
Det här är en Risotto jag provsmakatochprovlagatfram under lång tid, och nu är jag äntligen nöjd med receptet så då ska ni självklart få ta del utav det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.