Risotto con funghi
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 3 dl arborio- eller avorioris
  • 1 gul lök
  • 1 förp (0.5 g) saffran
  • 0,9-1,1 l svampbuljong (på fond eller tärningar) + ca 1 dl av blötläggningsvattnet
  • 25 g torkad karljohanssvamp
  • 2 msk olivolja
  • 50 g smör
  • 100 g riven mild ost
  • 1 dl riven parmesanost + lite extra till servering
  • 3 dl arborio- eller avorioris 1 gul lök 1 förp (0.5 g) saffran ca 0,9-1,1 l svampbuljong (på fond eller tärningar) + ca 1 dl av blötläggningsvattnet 25 g torkad karljohanssvamp 2 msk olivolja 50 g smör 100 g riven mild ost 1 dl riven parmesanost + lite extra till servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.