Ingredienser Portioner: 4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3:- Rabatt Zeta Casa Di Luca 400 g Mer info Ladda kupong
Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Grilla/stek halloumin under tiden. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Toppa med granatäppelkärnor, chili och persilja. Stek även halloumin i olja i samma panna. 3 Vänd runt matvetet med broccoli, halloumi, salladsblad och hackad mandel. 1 halloumi, tärnad
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 msk olja 1 vitlöksklyfta 1 tsk curry 2 msk tomatpuré 400 ml kokosmjölk 5 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 2 dl torkade röda linser 1 tsk sambal oelek 250 g körsbärstomater salt peppar 1 kruka koriander Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Skölj kikärtorna och mosa dem med en potatismosare. Blanda allt med ägg, majsstärkelse och kryddor. Blanda med strimlad purjolök, halverade babyplommontomater, oliver och machésallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.