Risoni allo zafferano e Cotoletta alla Milanese
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Risoni
  • 300 g Barilla Risoni
  • 50 g smör
  • ½ gul lök
  • finhackad
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 2 msk kycklingfond
  • 10 dl vatten (5dl + 5dl)
  • 5 g)
  • 50 g parmesan
  • riven
  •  
  • Cotoletta alla Milanese
  • 4 fläskkotletter med ben
  • 4 ägg
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl mjöl
  • 2 -3 dl ströbröd
  • Rapsolja till fritering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.