Igår förberedde jag som sagt dagens frukost, som var risgrynsgrötmedsaffran. Jag åt min gröt med skivade apelsiner, äppelmos, lite kanel och lite kokos
Risgrynsgrötmed vanilj i en slow cooker. Risgrynsgröt i en slow cooker från crock pot. Inlägget Risgrynsgrötmed vanilj – Slow cooker dök först upp på Superkroppen
Det har varit en tuff vecka med extremt mycket skolgrejer samtidigt som jag varit förkyld och hängig men jag lyckades få in allt i tid, till och med innan vi åkte iväg på Thanksgiving middagen igår så jag kunde släppa allt och njuta av kvällen där
Vi brukar alltid avsluta julafton med en tallrik risgrynsgröt och en skinkmacka. Trots att vi ätit julmat och fikat, knäckt nötter och ätit godis och magen står i trekvart så är det ändå av någon konstig anledning jättegott med gröten på kvällen
Men när jag läser om alla som låter sin CrockPot göra jobbet och säjer att den blir underbar och perfekt på alla vis, ja, då måste jag ju bara testa jag med
Smält smöret tillsammans medsaffran, häll över i en bunke och rör ner äggen. Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken
Jag fortsätter med risgrynsgrönt i crockpot/slow cooker idag. Maria skrev igår om risgrynsgröt i ugn. Det kan tyckas lätt att göra risgrynsgröt när man söker på nätet efter det
Med ekologisk, gammaldags mjölk från Hjordnära, en klick smör, oraffinerat socker och ekologiskt grötris gjorde jag denna gång min risgrynsgröt på ett lite annorlunda vis än jag brukar
Servera gröten tillsammans med körsbärssås, saftsås eller mjölk - och lite kanel förstås. Här kommer mitt grundrecept för en lyckad och magisk god risgrynsgröt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.