Häll vattnet i slowcookern. Vad sägs om att hela middagen blir färdig på samma gång. Här ligger potatisen och blir färdig i såsen, så du behöver inte ställa dig och skala potatis när du kommer hem
Jag fortsätter med risgrynsgrönt i crockpot/slowcooker idag. Maria skrev igår om risgrynsgröt i ugn. Det kan tyckas lätt att göra risgrynsgröt när man söker på nätet efter det
Receptet är Pers egen variant på skånsk kalops med morötter, högrev och gul lök. Mört, välsmakande kött tillsammans med goda morötter och en fantastisk buljong som fått smak av kött, grönsaker och kryddor
– I tortillas bröd med grönsaker (fotot). Dra isär köttet med en gaffel. – som fyllning i brunchmuffins. Men nu när jag började titta på recept i kategorin Slökokning/Slowcooker, så insåg jag att det kanske är på tiden att vi lägger in det här
Frånvaron har inte berott på något annat än att semestern nådde sitt slut och det var dags att ta sig ann vardag och jobb igen med allt vad det innebär
En av fördelarna med en slowcooker är att tillagningen av maten mer eller mindre sköter sig själv. Så känner vi med jämna mellanrum och det har säkert du också gjort ett flertal gånger
Serveras med. Lägg ner kyckling, bönor, majs, salsa och kryddor (inklusive saltet) i slowcookern. När det är färdiglagat drar du sönder kycklingen med två gafflar och rör om lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.