I receptet står det att man endast ska röra ihop degenkvälleninnan, jag har testat receptet två gånger nu och valt att arbeta in mjölet medköksassistenten, fungerar också utmärkt
Menmed stora öron och ett stort intresse så har jag till slut fått rätt på det. Lite försiktigt och hela tiden i en vridande rörelse så de får detfina mönstret, mendet går lika bra att bara rulla ut dem till långa längder
Innan du sätter inbaguetterna i ugnen så spraya med lite vatten i ugnen eller lägg in lite vatten på en plåt i botten på ugnen, detta för att brödet ska få enbra skorpa
Till sommarens alla räkfrossor och hösten kommande kräftskivor kan det vara fint att göra baguetter. Receptet kommer från bröd-husgudenMartin på Pain de Martin
Innan du sätter inbaguetterna i ugnen så spraya med lite vatten i ugnen eller lägg in lite vatten på en plåt i botten på ugnen, detta för att brödet ska få enbra skorpa
Jag tycker att de här baguetterna är godast att äta med bara något gott smör till eller doppa i en god olivolja med lite salt i, det behövs inget annat pålägg eftersom brödet är så gott i sig
De här härligt frasiga baguetterna har visserligen lång jästid men kräver ingen större arbetsinsats. Om du istället föredrar att ha nybakat bröd till frukost är degen väldigt anpassningsbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.