Servera torskryggenmed potatismos eller pressad potatis, bryntsmör, fläsk,. Tyvärr är torskrygg ofta ett dyrt alternativ i jämförelse med vanliga torskfiléer
Smörstekta champinjoner med dill. Torskrygg när den är som bäst. -) Vi har alltid jättemycket att prata om när vi träffas och vi blev sittandes hemma hela kvällen medan vi åt och drack gott
Skala moroten och skär i remsor med en potatisskalare. Skira smöretoch riv pepparroten. Plocka ur fisken ur rimningslagen och salta och peppra fisken lätt
torskrygg. Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citron i det bryntasmöretoch jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Om du har torskryggmed skinn lägger du ner torsken med skinnsidan ner och öser sedan ovansidan medsmör tills torsken är klar - den ska ha en liten kärna i mitten
Servera på varma tallrikar med rotfruktsstavar och rucolasallad, bryntsmöroch nyriven pepparrot. Bryn smöret i en tjockbottnad kastrull på medelvärme tills det får en ljusbrun färg och en nötaktig doft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.