Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Rimmad torskfilé 500 gram torskfilé 1,5 msk salt 2 tsk strösocker 5 dl vatten 0 svartpeppar 0 smör , till stekning Potatis 700 gram delikatesspotatis 0 salt 0,5 kruka(or) färsk dill 1 msk smör Räktopping 2 st ägg , kokta och grovhackade 240 gram handskalade räkor 0,25 st gurka , fint tärnad 0,5 kruka(or) färsk gräslök 1 msk riven pepparrot , 1-2 0 salt 0 svartpeppar Brynt smör 100 gram smör Tillbehör 0,25 kruka(or) färsk dill , 4 dillvippor 0,5 st citron(er) Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.