Rimmad kammussla, koriandersfär, champagneskum, bränd salladslök och picklat korianderfrö
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • korianderfrön
  • 0,5 dl korianderfrön
  • 1 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 0,5 dl ättika
  • 1 L vatten
  • 5 g Sodium Alginate
  • 260 g gurka
  • 1 kruka koriander
  • 1 grön chili
  • 50 g vodka
  • 20 g limejuice
  • 20 g citronjuice
  • 50 g vatten
  • 1 liten schalottenlök en nypa salt
  • 6 g Calcium lactate
  • 2 g Xanthan gum
  • 4 salladslökar olivolja flingsalt
  • 1 dl mjölk
  • 0,5 tsk koncentrerad fiskfond
  • 1 dl champagne
  • 2,2 g lecitin
  • 0,5 dl salt och
  • 5 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.