Dessutom är det så otroligt vackert att pryda middagsbordet med. Pensla med ägg och strö över valfria fröer(jag tycker att vallmo- och sesamfrön är godast)
Hiram kallade sig matskribenten Märit Huldt, som också var utbildad konstnär. Många är vi som känner till hennes svartvinbärsmarmelad, den bästa av dem alla
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Den här smörgåstårtan bakade jag till min familj för ett tag sedan. Det var inget särskilt den dagen men man kan överraska dom man tycker om med något extra ändå tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.