Helt vanliga bullar kan vara det bästa som finns. Här är mitt grundrecept på vetebullar med klassisk kanelfyllning, som man kan byta ut mot precis vad man känner för och exempelvis baka chokladbullar eller mandelmassabullar istället
Idag bakade jag till jobbet. Schackrutor, hallongrottor (utan pappersform) och chokladsnittar. Gästerna på Hotellet där jag jobbar får en guldkant på frukostbuffén
Forma bitarna till små bullar och platta till dem något. Enkla och supergoda kakor till kafferepet. Eller varför kafferep, det räcker med ett glas iskall mjölk och en skön stund i soffan
Dessa bullar är kalljästa, det gör att de blir lite wienerbrödsaktiga. De går utmärkt att frysa in efter jäsningen och grädda dem i ugnen enligt receptet när man vill ha färska bullar
Bullar till fikat är en riktig klassiker. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Rimbobullar påminner mig alltid om ”lite äldre damer” som bjuder på bullar en sommardag. När jag var liten var det alltid denna typen av bullar som det bjöds på hos dem
Jag blev så himla sugen på kanelbullar förra veckan. Speciellt på helt vanliga kanelbullar utan en massa vaniljkräm, eller mandelmassa eller nyttigheter som substitutfyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.