Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Häll på vattnet och lägg i buljongtärningarna och låt koka upp. 500 g grytbitar av fläskkött. 2-3 morötter. 1½-2 dl grädde. Låt köttet koka i buljongen ca 30-45 minuter eller tills det är mört. 4 port 500 g grytbitar av fläskkött. 2-3 morötter 1½-2 dl grädde
Häll på 1,5 dl vatten, lägg på locket och låt koka i 1 timma på svag värme. Lägg dem i grytan tillsammans med purjo-löken och grädden och låt koka ytterligare 10 minuter. 1,2 kg fläskkött i grytbitar (t
Gör inget om det kokar längre, dillkött ska - enligt mig - trilla sönder i munnen. Förra gången blev det vitkåls- och morotssallad till för vår del och barnen bjöds kokt potatis
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Underbar kaffe- och Kahluaglass. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Vispa alla ingredienser tillsammans tills mjuka toppar formas, och du har en härlig, caffe latte-färgad luftig blandning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.