Fetaost- ochspenatfylldakycklingfiléer, helt bovete och mangokvargsås . Skär sedan ett snitt mitt i filéerna och fyll med grovhackad spenat, bitar av fetaost och hackad vitlök
Krydda filéerna med grillkrydda och salt. Lägg kycklingfiléerna på spenatbädden. Fördela mozzarella, tomater och lite av spenaten i fickorna (spara lite spenat till servering)
Ingredienser 4 st kycklingfiléer salt och peppar 4 skivor rökt skinka 4 msk dijonsenap 4 skivor tomat 4 skivor tjocka emmentaler eller annan smakrik ost smör att pensla med grillkrydda eller annan kryddblandning till kycklingen Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Skär tomaterna i halvor och peta försiktigt ur kärnorna med en liten sked. Hetta upp olivolja i en stekpanna, lägg i tomaterna och fräs dem i ett par minuter, men se till att de behåller sin form
Det är ju sååå gott att steka kyckling i smör och en massa vitlök. Jag blev så sugen på just stekt kyckling i vitlök och tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsås och toppa detta med mozzarella – och det blev det verkligen
Fredagskväll och vad är väl mysigare än en familjemiddag, lite lagom slitna efter veckan och man får sätta sig ner och pusta ut, äta gott, njuta, småprata och bli sådär härligt trött så det enda som väntar (efter disk och undanplock i köket förstås) är soffan och TV-kväll
I går gjorde jag i ordning några kycklingfiléer som jag fyllde med pesto, mozzarella och salami, se'n var det tänkt att Leif skulle grilla dem när han kom hem från jobbet
Skiva champinjonerna och rödlöken. Häll av vattnet och spola hastigt i kallt vatten. Blanda pastan med pesto, champinjoner, broccoli, sockerärtor, rödlök och kräftstjärtarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.