Ricecrisptårta med chokladkräm
www.baka.se
www.baka.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 st äggvitor
  • 14 dl socker
  • 16 dl Ricecrisp
  • 18 st äggulor
  • 12,4 dl socker
  • 12 dl gräddmjölk
  • 1160 g mörk choklad
  • 1150 g smör
  • 15 dl vispad grädde
  • 1 jordgubbarVispa ihop 4 äggvitor och 2 dl socker pösigt. 
  • Rör i 3 dl ricecrisp och bred ut på bakplåtspapper och grädda i 125 grader i 70 min. Detta gör du två gånger så blir det två långpannebottnar. Rör ihop äggulor, socker, gräddmjölk och sjud tills detta tjockar. Rör hela tiden!! Rör i choklad och smör. Bred krämen på en av bottnarna och lägg på botten nr 2. Vispa 5 dl grädde och garnera med den och bären. Låt stå svalt en stund innan servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.