Rhubarb scone
"Star Of the Sea"
"Star Of the Sea"
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl siktat dinkelmjöl
  • ½ dl grahamsmjöl
  • 1 msk kokossocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 dl tunt skivad rabarber
  • 2 msk kokossocker
  • 225 grader
  • 200 grader varm
  • 15 min
  • 3 dl havremjöl
  • 2 dl hirsflingor
  • en nypa salt
  • 1-2 msk äkta vaniljsocker
  • 2 tsk glutenfritt bakpulver
  • 2 ½ dl
  • 2 dl tunt skivad rabarber
  • 2 msk farinsocker
  • 225 grader
  • 200 grader varm
  • 15 min
  • 2 tsk äkta vaniljsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.