Pensla på rikligt medglaze runtom hela spetten. Supergott med en fräsch sallad till. Någon gång ska var första gången, och det här var mina första tillagade revbensspjäll och magiskt goda blev de små rackarna
Pensla de kalla revbenen medglazen. Halvera tomaterna och tryck ut kärnorna med fingrarna. de blev just så där supermöra och kryddiga som det var meningen
Pensla revbensspjällen rejält medglazen och låt dem sedan vila. Mortla vitlöksklyftorna med saltet. Mal rejält med svartpeppar, minst två teskedar, och tillsätt
Revbensspjäll kommer definitivt att ligga på grillen fler gånger i sommar. Pensla medglaze. Men det hann jag inte med för vi åkte och tittade på kakel och klinker istället
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Men när jag klev upp hade det övergått till regn, så när vi åkte i väg var det bara en slaskig sörja på vägarna som senare blev värsta ishalkan med kraftig blåst dessutom
Och det räcker medglaze, jag lovar för buljongen ger också smak. Täck med vatten (eller buljong om du väljer det), lägg i grönsakerna och kryddorna (inte om du använder buljong)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.