Revbenspjäll med Äppelcoleslaw
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 kg revbensspjäll
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk farinsocker
  • 1 msk honung
  • 2 klyfta(or) vitlöksklyfta (or)
  • 1 msk soya
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk grillkrydda
  • 1 salt och peppar , efter smak
  • 1 dl Creme fraiche
  • 2 st äpplen
  • 0.5 st rödlök (en medelstor rödlök=ca 150g) groddar
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 vitvinsvinäger , efter smak
  • 1 salt och peppar , efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.