juni. FÖRELÄSNING. Vete- och sockerfritt för ökad hälsa. ULRIKAS RULLTÅRTSDRÖM. BOVETEBRÖD I STEKPANNAN. VI FÖRELÄSER OM MAT OCH HÄLSA PÅ GLOBAL LIVING
Sportlovet lider mot sitt slut och idag har jag spenderat dagen på högskolan i Västerås. Tydligen bara för att inse hur mycket jag redan ligger efter i kursen jag läser
Koka upp lagen som består av ättiksyra, vatten, socker och salt. Rör tills allt har smält i botten. (tänk på att köpa jodfritt salt, gurkorna har en tendens att bli beska av jod)
En heldag i Västerås och första seminariet på distanskursen avklarad. Skönt, men litejobbigt också nu när man vet vilkauppgifter man har framför sig denna termin
Hur gott låter det inte. Jag kan lova att tårtan var precislika god som den låter, det kan även minfamiljintyga som ätit den tillsammans med migigår kväll och även idag
e oktober i Västerås. Jag har även bokat hotell och bokat färgning (för er som inte vet så lägger man flera lager med brunfärg/spray för att musklerna ska synas så bra som möjligt på scen) så nu är det mesta fixat och klart
Indisk mat är verkligenmin absoluta favoritutländska mat. Jag måste ta reda på om det finns någon indisk restaurang här i Västerås för att äta mat som är lagad av en riktigindier (förhoppningsvis är det ju en sån som har den indiska restaurangen) slår det mesta
Riktigtruggigt väder i morse så det kändes inte mer än rätt att äta frukost till tända ljus. De flesta har väl märkt av chia-trenden som dragit över Sverige senaste tiden, men jag måste erkänna att jag intevarit ett fan av chiapuddinghittills
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.