Smakrikt och färgglatt. Det är inte gott att frysa in och sedan tina upp så helst vill jag göra exakt mängd, men vissa gånger går det helt enkelt mycket, andra lite mindre
Suck och stön. Vi har ätit rester av julmaten på längden och tvären så ikväll ville jag äta något annat men samtidigt känns det dumt att kasta mat när den blir dålig så jag kombinerade ihop en jättegod middag
Solsken, blå himmel och man har nästan, nästan kunnat inbilla sig doften av gräs. Kallt är det dock fortfarande så det dricks en hel del te här och till te behövs självklart småkakor
Då passar det bra att vi just idag firar att eleverna nått upp till det mål vi satt för vår vägning av matrester, till lunch serverar vi en tacobuffé som belöning
Solsken, blå himmel och man har nästan, nästan kunnat inbilla sig doften av gräs. Kallt är det dock fortfarande så det dricks en hel del te här och till te behövs självklart småkakor
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Förra veckan bjöd jag er ju på en frukostsmoothie med havtorn och egengjord mandelsesammjölk. De blev riktigt goda, med piff av en av mina favoritkryddor, och med extra näringstillskott av chiaprotein och linfrökross
Jag var inne på en blogg som jag gillar och såg ett recept på cookies. Det var småkakor med bland annat vanilj, kokos, citron, havregryn och rice krispies
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.