På en av mina favorit-inspirationsbloggar hittade jag ett otroligt lockande recept på morots- och jordnötsbiffar, som jag verkligen vill rekommendera er att testa
Du kan tillsätta finhackade persilja eller någon annan god ört som du gillar i morotsbiffarna. Morotsbiffarna är lika goda att avnjutas kalla som varma
Jag har sagt det innan och jag säger det igen - halloumi tillhör inte min favoritost, kanske mest på grund av att den har tagit över förstaplatsen från svamprisotton när det kommer till vegetariska alternativ på många restauranger
Morotsbiffar. Servera de marockanska morotsbiffarna med hirssalladen. Sätt in i ugnen och stek biffarna gyllenbruna, ca 20-25 min. 5 st krukor Persilja - färsk. 5 st krukor Persilja - färsk
Mosa linserna med en mixer. Skala och riv moroten fint. Blanda linser, morot, pressad vitlök, timjan, tomatpuré, äggula, ströbröd och potatismjöl i en bunke
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 5 st Morötter 1 st Gul lök 2 st ägg 1/2 dl Ströbröd 1 msk Potatismjöl salt och peppar smör och olja (till stekning)
– 1-2 msk dijonsenap. Då är det dags att erkänna en sak, vi är inte särskilt bra på att göra biffar. De trillar ofta isär, smular sönder och blir inte alls bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.