Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Fyllning - Apelsinchokladkräm. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Ikväll ska vi äta ute på restaurang igen, det går i ett just nu. Men vädret är väl inte något vidare för att vara "semesterväder", regnet har fallit mesta delen av dagen så det har mest blivit inomhussysslor
Vi ändrade utseendet här på bloggen och serverade samtidigt en fänkålsrisotto, Håkan svängde ihop en spansk korv och vi lyckades äntligen hitta ett recept på hur man lagar till den goda citronsåsen vi ätit på kinarestauranger lite här och var
Förra året åt vi Mårten gås - meny på Djuret. Det var något film-overkligt över de där bubblorna. Mich kom på att det blivit lite tradition att äta något fågelaktigt när vi har årsjubileum
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Men det är just vad som hände det här jättestora vete- och kornbrödet. På morgonenSkrapa ut degen på ett mjölat bakbord, dra ut den till en kvadrat och vik sedan ihop den till ett paket
Låt dem stå upp-o-ned och torka lite. så kan jag bjuda på en drink på vit glögg. Vi använde Dufvenkrooks vita Hjortronglögg, men vill man inte ha så stark drink kan man ta lättglögg
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Nu har jag iaf dokumenterat modellerandet av en liten påsk-kanin som jag tänkte dela med mig av. Många har frågat mig hur jag gör, vilket är väldigt svårt att svara på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.