ABC Kitchen är en av stjärnkocken Jean-Georges många restauranger. Med detta ord kan man garanterat få bra mat, i alla fall om alla hans restauranger är som de två vi var på i New York
75 g Milda mat- och bakmargarin. Sätt ugnen på 150°C. Mixa kexen till smulor i en mixer. Har du ingen mixer går det lika bra att lägga kexen i en plastpåse och rulla en kavel över dem
Ugn 175 grader. Krossa kexen fint i en mixer och blanda smulorna med smält smör. Tryck ut kexblandningen till en botten i en teflonform med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter
Hej. Det är lite jobbigt när gästerna hinner tacka nej försent när man redan gjort en kaka men jag får ha med den ut i tjänsten på lördag istället, det blir säkert någon fikapaus haha
FacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. Krämig, mäktig och helt himmelskt god är denna cheesecake, som Debbie tipsade om för många år sen, men den är en stående favorit
När kakan har fått kyla ner och den är klr för serveringen får man verkligen en wow-känsla när man tar bort kanterna från cheesecaken och den känslan håller i sig när man sedan skär upp kakan och smakar på den
Leila är en fantastisk mat och bak-tjej, men har enligt mig vissa likheter med Carola. Grädda kakan mitt i ugnen 10-12 minuter, den ska vara lite kladdig när du tar ut den
Gör ett hål i mitten på varje del och lägg på en ett bakplåtspapper som du har olja något, detta gör att de inte fastnar när de jäser, jäs 30-40 min. Grädda i 210 grader i 15-20 min tills dom har en gyllenbrun färg
Sätt på Nas ”NY State of Mind” eller Jay-Z & Alicia Keys ”Empire State of Mind”. Cheesecake är en av mina favoriter och man kan ju göra massa olika varianter – rabarber, blåbär, sötpotatis
FacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. Cheesecake är aldrig fel och speciellt inte en mäktigt god New York variant, här med blåbär enligt Leilas recept, som hittas här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.