rekommenderar varmt Pangasiusfile som är helt underbar. Blanda såserna och slå över gratängen, grädda i ugnen ca 15-20 minuter. 400 g fiskfile (kanske inte torsk just nu)
Dela lårfiléerna på mitten och lägg dem i en smord ugnssäker form. Salta och peppra. Pensla med soja blandad med riven ingefära, riven vitlök och 1 msk smör&rapsolja
Rör ihop ägg och strösocker, rör ner mjölet växelvis med smöret, rör tills smeten blir jämn. Sätt ugnen på 225 grader och lägg ett smörat bakplåtspapper i en långpanna
Sänk eventuellt ugns-temperaturen om suffléerna börjar få för mycket färg. Rör hela tiden och dra kastrullen från plattan när såsen tjocknat ordentligt
Blanda allt - utom oljan - med elvispen till såsen. Häll lagen från sillen och låt bitarna rinna av väl, gärna på hushållspapper så att inte kvarvarande lag tunnar ut såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.