Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, rivenpepparrotoch skirat smör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöret och en hög härligt rivig pepparrot
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Blanda färskost, pepparrot, salt och svartpeppar i en bunke. Fyll fickan medpepparrotsfärskosten. Servera med citronklyftor och toppa ev grönsakerna med hackad persilja
Servera i djup tallrik medrivenpepparrot ovanpå. Krydda buljongen med salt och nymalen vitpeppar. Skär falukorven i skivor och potatis och rotfrukter i centimeter-tärningar
I dag skall jag dela av mig med ett recept på en ny variant av min lättrimmade ugnsstekta torskrygg, som den här gången serveras på en bädd av ärtpuré tillsammans medrivenpepparrotoch skirat smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.