Renskavstaco med chipotlekräm och picklad rödlök
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Renskavstaco 0,5 st rödlök(ar) 0,5 st paprika(or) 1 förpackning kidneybönor 1 msk olivolja 240 gram renskav , tinat 1 tsk spiskummin 1 tsk paprikakrydda 1 tsk oregano 1 msk chipotlesås 1 tsk honung 1,5 dl vatten 1 krm salt 1 krm svartpeppar Picklad rödlök 2 st rödlök(ar) 1,5 dl vatten 0,5 dl ättika 2 msk honung Chipotlekräm 1 dl matyoghurt 3 msk chipotlesås 1 krm salt Tillbehör 2 st avokado(s) 35 gram ruccola 0,5 kruka(or) koriander 0,5 st citron(er) 1 förpackning tortillabröd Köp receptet Näringsvärde Kcal: 604 Protein: 30 gram Fett: 21 gram Kolhydrater: 67 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.