Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd. För ett tag sedan hittade jag receptet, jag hade tydligenskrivit ner det innan jag slängde läroboken
Idag njöt E och jag av en Renskavsgryta här hemma tillfredagsmiddag, bytte ut Tacos en vecka. Hade sett ett recept för nån vecka sen hos Ias Matblogg som jag ändrat lite på…
Idag så bakade jag pitabröd som vi fyllde till kvällsmat. Alfred hjälpte till att laga maten. Sen fick barnen välja själva vad de ville ha isinapitabröd
Pitabröd med tonfiskfyllningPortioner. en näve färsk timjan. Pitabröd. Lös upp jästen i vattnet. Pitabröd. Tillsättolivolja, salt och honung och blanda runt
Låt renskaven tina om den är fryst. Stek renskaven på hög värme i smör så den får bra stekyta. Ta två trägafflar eller dylikt och dra isäri lagom stora bitar medan du steker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.