Här kommer jag med några tips på förrätter på nyårs. Nagga smördegen väl med en gaffel. Om smördegen bubblar upp i ugnen kan man efter gräddningen trycka med en stekspade så att bottnen blir platt
För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Sist ut är alltså efterrätterna men jag fyller på med nya tips in i det sista. Vänd smeten försiktigt med en slickepott tills du har en krämig blandning
Ta fram och drick råsaften som den är – rena hälsobomben, eller sockra och späd med vatten. Iförrgår gjorde jag en liten sats marmelad med lika delar mosade aronia och jordgubbar
För jag har inte hängt med på att det redan är TISDAG. Därför delar jag idag med mig av det enklaste receptet (om jag ens kan kalla detta för recept) som publicerats på den här bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.