Rendang - indonesisk curry
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kryddpasta5 schalottenlökar, skalade och grovt skurna 4 cm färsk ingefära, skalad och grovt skuren 5 klyfta vitlök, skalade 3-10 röda chilifrukter, i bitar (beroende på hur stark man vill ha sin curry) 3 msk neutral rapsolja
  • 1 Gryta1 kg högrev, i munsstora bitar 0,5 tsk malen nejlika 1 tsk malen kardemumma 1,5 tsk malen koriander 800 ml kokosmjölk (eller kokosgrädde) 3 stjärnanis 1 kanelstång 3 citrongräs, bankad och grovt skuren 1 limefrukt, saften 1,5 dl riven kokos, rostad salt peppar rapsolja, att steka i
  • 1 Servering jasminris, kokt 1 kruka färsk koriander, hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.