Rendang
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500-600 g benfri högrev/innanlår av nöt
  • 1 msk Sambal Oelek
  • 2-3 msk margarin
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 st finhackad gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 1/2 tsk Sereh (eller 1 serehblad) eller citrongräs
  • 1/2 tsk Ingefära
  • 2 st Daun salam (Indonesiska lagerblad)
  • 2 st Citrusblad (2 daun jeruk purut)
  • 1 tsk Mei Yen smaksalt eller Vetsin
  • 200 ml kokosmjölk (gärna med 35 % fett)
  • 2 1/2 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.