6 ägg,
en skvätt grädde och sen i med massor av broccoli, bacon, lite riven ost , lök, chili och goda kryddor. Det blir en rejäl, hög och matig omelett som ska stå en stund på spisen med lock när den tillagas. En panna för hela familjen och här kan ju alla välja ingredienser till sin bit om man vill!
Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök
Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Förvälld broccoli tillsammans med finhacka grön purjolök i smord form
Jag använde en bit blå ädelost, brie och färskost med dill & gräslök. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Rejält. salt & peppar. Igår kväll fick det bli ugnsbakad omelett, med ångkokt broccoli och rökt kalkon. Hej ungefär hälften av det svenska året… Men, en är bland annat omelett, vilket kan tyckas vara-fruktansvärt-trist men som faktiskt är både matigt och väldigt, väldigt gott
Vi serverade omelettenmed rivna morötter, pizzasallad och en bit bröd. En krämig pastaomelett är enkel och god snabbmat som passar perfekt att göra om man har rester av kokt pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.