Då bakade jag ett bröd medgetost, nötter ochhonung. Jag hoppas ni alla har haft en riktigt härlig jul med massa god mat och en lugn tid med nära och kära
) Men jag får allt lite motvilligt medge att det här faktiskt var urgott. isbergssalladrödlökavokadofärsk getostsolrosfrömlite olivolja, vitvinsvinäger, flytande honungsamt salt ochpepparGetoströran innehöll
Till kalaset igår gjorde jag två tortanos, denna medgetost, valnötterochhonung, den var jättegod. Kanske var tur att en del av honungen rann ut som ni se på bilden
Perfekt till lördagens eller söndagens frukost också ^^. De här fattiga riddarna fylldamed nutella och jordgubbar har jag sett många gånger hos Baka med Frida och nu blev de äntligen av att jag gjorde dem
Fylldportabellomed bacon och ost. 6 st portabellohattar. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa med osten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min. Ta ut formen och lägg över svampen på en tallrik, töm all vätska i ugnsformen och lägg tillbaka svampen kör ytterligare 15 min på 225 grader. 6 st portabellohattar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.