Detta är en krämig saftig tårta med röd härlig färg – precis som kärleken. Detta är en RedVelvet tårta och som överdrag har jag sockerpasta med vispad gräddig smörkräm undertill
Själv har jag ännu en gång snöat in på det underbara bakverket RedVelvet Cake. Det är en dag som bara dyker upp och oftast har ju redan våren gjort sitt intåg
Därför bjuder jag såklart på Redvelvet cake – en sammetslen kaka med en väldigt charmig historia. Just det här receptet kommer från min första bok – Söta saker – och är on the house
Men idag skulle jag få besök och då slog jag till och bakade denna Redvelvet tårta. Det läckra med denna redvelvet är att bottnarna är röda och det går åt en hel del röd karamellf'ärg
– Blanda de torra ingredienserna i en bunke. – Vispa ägg och socker pösigt. På moderskeppets order resulterade det i redvelvet cupcakes med philadelphiafrosting
Jag hade lite rostad rödbeta hemma och bestämde mig för att göra en "RedVelvet"-muggkaka till frukost (ja, jag åt denna lilla skönhet till frukost i morse)
Börja förbered tårtbottnarna. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner i sockerblandningen. Medan kakan gräddas, börja förbereda frostingen genom att vispa Kockens val luftigt, tillsätt florsocker och vaniljsocker under fortsatt vispning
Testade den för första gången idag och det fick bli supersöta små RedVelvet cupcakes. Innan du börjar kan det vara en god idé att plocka fram alla ingredienserna så att du har dem tillgängliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.