Vispa samman alla ingredienser, förutom kokosen, till en jämn smet. Smidigt med bakpapper på fatet så kan du kladda ifred och fortfarande ha ett rent fat vid servering
Min lille grabb hade kals nu i mars och bjöd över hela klassen + några till. Tyvärr så råkade kalaset komma ivägen för influensan och flera av barnen hade blivit dåliga och kunde inte komma
Bred ut i en smörad, bröad springform, 26 cm i diameter. Låt gelén svalna något innan den skedas över moussen (gelén kan hällas på redan efter 20-30 min)
Bred över grädden och stö över vinbären. En försvinnande god klassiker. Den lätta och nötaktigt söta marängen skapar en smaksynfoni tillsammans med fluffig osötad grädde och läckert syrliga vinbär, i två färger
Vänd ned mjölblandningen i äggsmeten, skrapa ned den i långpannan och bred ut till ett jämnt lager. Pensla en liten långpanna, 20x30 cm, med litet matfett och klä formen med bakplåtspapper
Vill du ha en exotisk tårta med söt och frisk fyllning och pampig garnering ska du prova denna. Tårtan är fylld med en söt kokosmousse och frisk jordgubbsmousse med lime
Rör ihop alla ingredienser och fyll därefter "tårt-skålen" med massan. Tårtbotten. Vispa äggen skummiga (ca 8 minuter), tillsätt socker och vispa ytterligare ett tag
Bred försiktigt ut smeten på bakplåtspapperet. Bred ut grädden över kakan och lägg på jordgubbarna. Smöra ett bakplåtspapper, lägg det i en långpanna med måtten 30x40 cm och strö över kokos
Chokladbotten. Sätt ugnen på 150 grader. Klipp ut bakplåtspapper enligt 2 bottnen på en 24 cm rund form med löstagbar kant, lägg på cirklarna och smörj riktigt (med smör), lägg åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.