Recept på glutenfria och veganska energibars
Använd tandpetare för mindre kladd. Lägg ilite mer havregryn om det behövs för konsistensen. (blötlägg 10 min om dadlarna är torra). 11,5 dl glutenfria havregryn. 1100 g glutenfri mörk choklad. 1Toppingförslag. 1FlingsaltMixa dadlarna. 1Tillsätt nötsmör och havregryn och mixatillsammans med dadlarna. 1Klicka ut degen på bakplåtspapper och platta ut till en rektangel. 1Ställ i frysen i 10–15 minuter. 1Ta ut och skär iportionsbitar. 1Smält chokladen i en skål och doppa barsen precis så mycket eller lite som du vill. 1Lägg på bakplåtspapper och toppa. 1När chokladen har stelnat, slå in barsen ialuminiumfolie och förvara i kyl eller frys, så är du alltid redo för ett snabbt och energiladdatmellis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.