Det blev en smarrig lövbiffswok, egentligen hade jag tänkt ha i soja, men så upptäckte jag att den var slut så då fick det bli tahini istället, passade underbart bra tillsammans med de andra smakerna i woken
Häll över citronsaft, dragon ochvitlök. Salta fisken. salt och olivolja. Lägg i fisken. Vitfiskmed dragon, citron ochvitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vitfisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor. ca 600 g färsk/tinad vitfisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vitfisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
dill, finhackad + extra till servering. Riv i limezest och smaka av med salt och peppar. Jag vet faktiskt inte var jag fick idéen till den här öppna lasagnen, men en dag fanns den där i huvudet och jag var tvungen att testa den
Rör i kinesisk soja och srirachasås och smaka av med lite svartpeppar. 1 tsk torkad, malen ingefära. 1 nypa nymalen svartpepparBlanda creme fraiche med lökpulver, malen ingefäraoch strösocker
Servera med vad du vill men häll över "kokoskyn" på fiskenoch tillbehören. x Matig sallad på bladspenat, riven morot, riven squash, majs och röd paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.