ostsås (se recept nedan). Smaka upp med baskrydda -. Visst är det dags för Vegetariskt igen. Koka upp under omrörning och sjuda i 3-5 minuter. (vanlig ugn + 25°) - Till gyllenbrun färg
Bloggen rymmer en hel del smarriga vegetariskarecept (som till exempel hur du gör en grekisk linssoppa, morots- och halloumibiffar och grönkålschips med parmesan)
Jag valde att reda med grädde istället för äggula - för det. 1-2 krm baskrydda. 1 -1½ tsk oregano, torkad. försiktigt i ca 3-5 min. sakta i ca 3-5 mn. 1-2 krm. 1 -1½ tsk oregano. försiktigt i ca 3-5 min
Recept. Enkel vegetarisk paj. Därför kommer receptet här. Enkel vegetarisk paj. Receptet är gjort efter den degen jag redan hade hemma men gör du egen kan du enkelt dubbla ingredienserna
Sås. Låt yoghurten rinna av (ju längre ju godare). Hacka/pressa i vitlöken, hacka örterna och chilin. Blanda runt i yoghurten, drissla på lite olivolja
Från början var den inte vegetarisk, men efter att Kajsa gjort ett par försök hemma efter att ha ätit den här, och tipsat om linser i tomatsåsen, så testade vi och här är alltså receptet jag följt
Jag hittade ett världsgott recept på en vegetarisk pastarätt häromdagen. Efter att jag inspirerades av bilderna och receptet så testade jag såklart rätten själv och det var dundergott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.