Några msk flytande honung. Droppa över någon tesked honung per paprikahalva och peppra lätt. Fyll vardera paprikahalva med chevré och toppa med 1-2 valnötter per paprikahalva
en ring falukorv bulgarisk fårost, fetaost eller liknande gul lök soltorkade tomater i olja olivolja paprikapulver, gärna rökt svertpeppar Dra av skinnet från och snitta den tvärsöver med en tumsbredd mellan skårorna Fyll snitten med ost, lök och tomat och ringla över oljan samt pudra över paprikan
2 msk honung. 2 msk honung. Smarrig marinad som passar bra till både gris och nöt. Fler recept finns i kategorin ”matrecept och tips” som du hittar under min presentationsbild lite längre ned i vänster sidokolumn
Bara jag hemma och med tanke på att det är våffeldagen idag, började jag göra våfflor enligt mitt tidigare recept, dock kände jag för att ändra lite (som jag alltid gör), så testade att blanda i kakao och banan i smeten=chokladvåfflor
Om du vill kan du söta den med en skvätt honung eller agave. lite honung/agave. Jag vill ha lite kokossmak i, så jag blandade ut kokosmjölk med vatten istället för mjölk
ägg och salt till pensling, samt svarta sesamfrön (valfritt). Komma hem efter helgrep, kaos och dans, mötas av en skål med delfiner och äppelkritor, och baka saftiga och fluffiga hamburgerbröd – typical saturday feeling
Pressa saften ur limen, blanda medhonung. 2 tsk flytande honung. Skala och riv ingefäran och blanda i. Tillsätt cayennepepparn och häll upp i små shotsglas
Rör svarta vinbär med socker och servera till parfaiten. Häll ner smeten och täck med plastfolie. Täck en avlång sockerkaksform, ca 1 ½ liter med plastfolie. 225 g svarta vinbär. Receptet gäller för 12 bitar 5 äggulor 1½ dl strösocker 2½ dl Arla® vispgrädde 500 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche 225 g svarta vinbär ½ dl strösocker
Jaja, efter den här powersmoothien, invirad i en pläd och med sällskap av det senaste numret av Må Bra var det i alla fall inte FULLT lika synd om mig längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.