Den andra halvan avkycklingen fick bli långsamt stekt i ugn och serverad meden het coleslaw. För att få lite variation i maten så delade jag den rakt avoch lät denena halvan koka ihop med örter, morötter och lök en bra stund
Strö blandningen över rödingenoch lägg över den grovhackade dillen. Förrätts tallrik medenbärsgravad röding med hovmästarsås smaksatt med timjan samt syrliga lingon, mini toast skagenoch toast medrensteksröramed sikrom på toppen
Blanda gräddfil och crème fraichenmed äppelmoset, salta lite och smaka av. Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg i revbenenoch se till att de får marinaden runt om
Blanda alla ingrediensernaoch smaka avmed salt och peppar. En fräsch coleslaw med fänkål och äpple en krispsallad med rödlök och lite extra hemslagen majonnäs bredvid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.