Låt glassen stå en liten stund i rumstemperatur innan servering så den mjuknar upp lite. Lägg dem i fryspåsar och frys in i ca 1-2 timmar (tills de är helt djupfrysta) eller över natten. Lägg frysta banan och frysta bär/frukt i en mixer eller matberedare, kör några varv tills du får en krämig glass, det tar ca 3-4 min
Här är ett riktigt bra receptpå hemmagjord glass med smak av kokos. Kokosglass är något som har stått på min önskelista länge och det krävdes många experiment innan den blev precis som jag ville ha den
Jag vill också passa på att tipsa om världens bästa Tuvessonskan som i veckan la upp ett maffigt inlägg om lakto-ovo-vegetarisk och vegansk husmanskost där hon bland annat har med schyssta receptpåveganska och en lakto-vegetariska varianter på korvstroganoff
Detta receptet är ett ypperligt exempel på att det inte är det minsta krävande att välja bra mat. Hoppas ni gillar detta receptet lika mycket som jag gör
Den är gjord på kokosolja och kokosgrädde, så lite rädd var jag allt att det inte skulle funka. Då testade jag, med hjärtat i halsgropen att göra en helt vegansk kola
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Här kommer ett snabbt, enkelt och supergott receptpå pasta med bacon och philadelphiaost. Stek baconen på medelvärme i en stekpanna tills det börjar få färg
Så idag färdigställde jag kakreceptet och provade att göra lite olika varianter. Där satt den, som vanligt på tredje försöket (ja det brukar vara då som jag når hela vägen fram)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.