De hade ett receptpå en saftigsockerkaka som jag bestämde mig för att prova gjorde om receptet lite och hade bla i crème fraîche och Toblerone gahhhhhh vad gott det blev
Lägg på plåt, täck med bakduk. Då blir bullarna saftiga. Strö på massor av pärlsocker. 1100 g smör, rumsvarmt så det går att bre på degen. 1Smält smöret i en kastrull, häll på mjölk och se till att det blir fingervarmt. 1Häll på mjölet och blanda. 1Låt jäsa upp ordentlig under bakduk på dragfri plats i cirka 35–40 minuter. 1Kavla ut den ena på ordentligt mjölat bakbord till en stor platta. 1Låt jäsa på plåt under bakduk 35–40 min. Sätt ugnen på 225 grader
Jag tycker att detta är det ultimata receptetpå lussebullar. Det kan vara lite svårt för mig att känna nostalgisk julstämning i USA om jag inte bakar svenskt julgodis eller andra julrecept
Det här är ett brödrecept som du bör spara i din favorit-samling. Dessutom full med härliga frön och riktigt lätt att baka om du har en degblandare och lite tålamod att vänta på att skållningen ska mogna över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.