Hallå på er. Roligaste tiden på året att baka enligt mig så jag har redan satt igång. Jag har på sistone börjat göra fudge på mestadels kondenserad mjölk då det är så mycket smidigare än att koka upp en fudge på många ingredienser
Jag har gjort en steg för steg beskrivning på hur man gör nallen. Han stod och torkade så fint på min köksbänk och förgyllde den tid jag spenderade i köket att jag har funderat på att göra en likadan som får pryda mitt kök
Detta är alltså ett veganskt receptpå fried rice, om din hoisin sås är vegansk. Detta receptet har jag nog ätit varje dag till lunch i snart en vecka och det är verkligen busenkelt och otroligt gott
Här kommer ett snabbt, enkelt och supergott receptpå pasta med bacon och philadelphiaost. Stek baconen på medelvärme i en stekpanna tills det börjar få färg
Så idag färdigställde jag kakreceptet och provade att göra lite olika varianter. Där satt den, som vanligt på tredje försöket (ja det brukar vara då som jag når hela vägen fram)
Det här är min tolkning på den gamla klassikern kålpudding. Grädda i mitten av ugnen ca 45 minuter, ta ut när färsen är genomstekt (beror på ugn och form)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.