Goda utan så mycket salt, för saltgurka är inte minfavorit. När gurkplantorna ger så mycket skörd att man inte hinner äta upp allt letar jag fram några gamla recept från förr i tiden
Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnas på traditionella kärleksmums
Strö på finhackad persilja eller basilika och servera med sallad, köttbullar eller korv. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Hej på er snyggingar. Är de håra och knapriga är de klara, annars stoppar du in dem någon minut till. Hur som helst så har Fanny kommit på att man kan göra egna chips och det blir så sjukt gott och är så himla enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.