Receptpå kött och kebabsås kommer att läggas ut senare. Det finns färdiga kryddblandningar i affären, men vill du göra en egen kebabkrydda så kommer ett recept här
När vi åt kött brukade jag göra den här goda, kryddiga, grytan med antingen nötkött eller kyckling, men nu när vi bara äter vegetariskt har jag ersatt köttet med röda linser istället
Till detta så kokade jag lite ris och medan jag gjorde det blev jag sugen på stekt lök. Här har jag tagit en nötrulle, strimlat den och kryddat den med god kebabkrydda samt rostad spiskummin och peppar
Kebabkrydda är lätt som en plätt och göra i ordning bara blanda alla ingredienser i en bunke och häll över i burk som håller tätt så inte smakerna försvinner
Här kommer ett receptpå middag som vi åt för ett tag sedan. Alltså det här med bilar kan ju driva en till vansinne, lagar man på ett ställe så flyger nått annat sönder
Kebabkrydda. Blanda ingredienserna till såsen och låt stå i kylskåpet minst 1 timme innan servering. Blanda alla kryddorna och förvara i tätslutande burk
Bred pestoblandningen på tortillabröden. Krydda med kebabkrydda. Strimla paprikan tunt och fördela paprika, kött och rucola på tortillabröden och rulla ihop
Gissar att en hel del av er blir lite glada nu när det äntligen kommer ett nytt inlägg, saknar verkligen bloggen men samtidigt har det varit lite gott att ha en bloggpaus eftersom tiden inte har räckt till och för att min inspiration helt enkelt inte har varit på topp, hoppas att den infinner sig snart igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.