Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Påskäggtill barnen ska fyllas, mat ska inhandlas, tvättid ska passas, en runda i träningsrummet är önskvärd och så ska jag försöka hinna lägga ut receptetpå supergott fröknäckebröd med lakrits som jag bakade i gårkväll
Klassiskt receptpårulltårta med sylt – gör så här. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Recept här. Speciellt på nätterna när man egentligen behöver sova men känner att man måste ha koll, vad händer om febern stiger, ska hon ha mer medicin
I det här inlägget är det själva såsen jag ger receptpå, men guidar ändå på snedstilt text inom parentes hur man gör med kycklingfilén eller quornbitar om man önskar så
Rör tills smeten tjocknar och blir grumligt vit. Om smeten stelnar och blir svår att jobba med kan man tillsätta lite vatten och värma över vattenbad för att få en rinnig smet igen
Vitello tonnato à la burk Den här klassiska italienska såsen ska egentligen serveras till kalvkött, men är god till mycket annat – framför allt när desperationen infinner sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.