Rulla till köttbullar och placera på en smord plåt alternativt en med bakplåtspapper. Grädda i ugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 667
Är det hummer eller annan mat du är sugen på att fira dagen med och letar efter så är det så finurligt uträknat att det går att söka genom våra gamla recept i sökrutan där på högersidan, så hoppas vi att du hittar det du söker
Här kommer receptet. I stora drag gör man en köttbullesmet, men istället för att forma den till bollar gör man avlånga järpar, som man sedan klär in i två skivor rökt skinka, sådan skinka som man har på smörgåsen
Om kålpuddingen verkar bli torr kan man späda med lite vatten eller buljong. 5 tsk salt1 kryddmått svartpeppar1/2 dl ströbröd4-5 dl mjölk1/2 vitkålshuvudmargarin och lite sirap till stekningenSätt på ugnen 175 graderSkär kålen i små bitar eller strimlor
Dela kålhuvudet, skär bort roten på vitkålen, skär ned kålet i små tärningar. Älskade husmanskost, älskade kålpudding, enkelt att tillaga och så vansinnigt gott att äta
Platta ut smeten och lägg söndersmulad bacon och riven ost i en sträng på mitten av smeten. Krydda med grillkrydda runt om och på köttfärslimpan, detta gör att den får en knaprig yta
J gjorde en liknade gratäng på lite olika rester när vi var i Danmark och det blev riktigt gott. Skiva potatisen och lägg ett lager på botten av formen
Precis som alla andra är jag även på Facebook, är med i massa forum. På med osten. 1 påse riven mozzarella. Sätt ugnen på 200 grader. 1 påse riven mozzarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.