Receptet hämtat från boken "Mera Matkärlek" av Anne Aobadia. Morotskaka. Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Så idag tänkte jag dela med mig av denna underbara recept till er. Urgod morots kaka blev det idag. Kanske kan det vara något att bjuda på inför helgen
) Enkelt och bra recept. "Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Gör så här. Kaka. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj en bakform, 30 x 22 cm, med smör. Mjöla formens kanter lätt med vetemjöl och täck bottnen med bakplåtspapper
Receptet hittar du här. Morotskaka är gott och raw morotskaka är ännu godare. Morotskaka. Glasyr måste man ju ha på morotskaka och jag använde mig av en gammal klassiker – cashewgrädde
Köp boken här… Receptet nedan från boken är till en lyxig favoritkaka. Vem älskar inte morotskaka. Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.