Den här linssoppan, med vitkål ochapelsin, är ytterligare en av alla de maträtter som visade sig bli mycket godare än vad jag trodde att den skulle bli när jag läste receptet (jag måste nog vara en ganska kräsen receptläsare eftersom det fenomenet inträffar så ofta
Jag har redan ett liknande recept i arkivet men detta med rikligt med vitlök och en skvätt vin smakar helt annorlunda och lite mer medelhavskt på något sätt
Tipsa mig gärna, jag tycker alltid det är kul med nya inspirerande och bra bloggar. Sedan hade jag carob i som också hjälpte till med att söta muffinsen
Med tanke på att vi förra måndagen bjöd er på linsbullar och att vi idag ska bjuda på en linssoppa så skulle man ju kunna tro att vi gått och blivit linsgalna och faktiskt så är det nästan precis så
Här följer mitt recept på vitlöksklyftor som är marinerade medtimjanoch dragon. Skala klyftorna (dela eventuellt stora klyftor) och lägg dem i en glasburk som du fyller upp med vitvinsvinäger
Denna dag använde jag mig av potatis, sötpotatis, morötter och rödbetor. Så jag satte på en stekpanna med olja, och sedan la jag i en massa "klumpar" av smeten i stekpannan och trycka ut till biffar med en stekspade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.